Ajankohtaista

4 leirille tulossa junaongelmia !

Huomio varsinkin 4 leirille tulevat !!
VR suorittaa jotain ratatöitä jossain mikä haittaa 24.6. Imatralle junien kulkua eli pitäisi vaihtaa hankalasti 3 eri junaa yms. Suunnittelethan leirille tulon jotenkin muuten ellet ole skarppi junanvaihtaja, esim Bussilla tai kimppakyydillä jos jonkun vanhemmat suostuu tuomaan :)
Sinä viikonloppuna eli juhannuksena mekin pidämme vähän vapaata ja päivällä ei voi tulla, vaan saapuminen klo 17-21 välillä olisi parasta, toki tarvittaessa voi tulla vaikka vasta maanantai aamuna. Muille leireille voi tulla sunnuntaisin halutessaan klo 13-17 välillä omalla kyydillä jos tulee ja se maksaa 15 €. Normaali saapuminen tilalle on klo 18-19.30.
Junalta haku 19 maissa (juna 18.46), pohjoisesta tulevat haetaan jo aikasemmin 17.10 kun sieltä ei tule ihan sopivaa junaa. Muista laittaa sillä viikolla viestiä noin 3-4 pv ennen tulopäivää tekstarina 0400-778271 ja viestiin nimet keitä haetaan ja junan tuloaika.
Mutta tosiaan 4 leiriläisillä nyt tuo junaongelma, yrittäkää saada autokyyti niin olisi parasta, Bussilta haemme myös mutta vasta klo 17 jälkeen, busseja kulkee kyllä mutta niiden aikatauluja on nykyisin hankala selvittää ja luultavasti pitäisi Lappeenrannassa vaihtaa jotta pääsisi tänne alkuillasta, kuulemma joku suora bussi Helsingistä tulee 20.30 eli silläkin voi kyllä tulla.
Tervetuloa !