Ajankohtaista

Kesän kynnyksellä

Kevätkauden tunnit päättyvät su 3.6. Kesätunnit alkaa ma 4.6.
Toukokuun rästejä saa ratsastaa 15.6. saakka joko kesän iltatunneilla tai vaparina viikonloppuisin.
Kesän tunnit päättyvät to 9.8.
Ratsastuskoulu lomailee pe 10.8.- su 19.8. !!
Syksyn tunnit alkavat vasta Ma 20.8. ja syksyn tunnit tulevat myyntiin 1.7. Tämän talvikauden ratsastajilla on etusija "omaan" tuntiinsa.
Nyt lauantaina 26.5. on ylimääräinen maasto klo 10 ja Miilan estekurssin vika kerta klo 16-18. Lisäksi Einolan ponit on klo 12-14.30 Nesteellä kesäkauden avajaisissa.
Su 27.5. on viimeinen ponikerhokerta klo 16.30, luvassa pikku yllätys :)
Sunnuntaina on myös estekilpailut alkaen klo 12.30. !
Kesällä talli on avoinna ulkopuolisille ma-to klo 14-20, pe 12-18, muu aika vain leiriläisille ja yksäreille. Viikonloppuisin talli on suljettuna mutta hevosten hoitajat saavat käydä tallilla kesällä viikonloppuisin hoitamassa hoitsuaan ja moikkaamassa kavereita, mutta jos sitten pyydetään jossain pikkuasiassa auttamaan niin silloin toivotaan että voi auttaa. Hoitajat voivat käydä viikonloppuina tallilla pe 19 asti, la ja su 9-18 välillä. Muuten tallil on suljettu viikonloppuna, mutta toki jos joku varaa viikonlopuksi ratsastuksia niin ne hoituu kyllä, eli turistiratsastukset, maastot yms onnistuu kun kaikki hevoset eivät koskaan ole yhtäaikaa laitumella.
Huomioittehan että edes omat asiakkaat eivät saa jättää kulkuneuvoja Einolan pihalle jos menevät louhokselle. Toki eri asia jos päivällä piipahtaa louhoksella, mutta jos ei tule tallille vaan louhokselle niin autot tien laitaan.
MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE :)