Ajankohtaista

Henkilötietolaki

Olemme laatineet rekisteriselosteen Einolan asiakasrekisterin pitämisestä ja tässä lyhennetty versio siitä:

Keräämme asiakkaista henkilötiedot (nimi, ikä, osoite, puhelinnumero), vanhempien tai muun läheisen puhelinnumeron ja tiedot niistä sairauksista ja ruokarajoitteista, mitkä on itse halunnut meille kertoa. Lisäksi tietoihin liittyy myös toiveita leirin tai ratsastustuntien suhteen.
Tiedot kerätään nettilomakkeilla eli asiakas itse täyttää ne, leirille ilmoittautuminen, leirikysely ja tuntilaisen asiakaskysely. Muulla tavoin emme kerää tietoa asiakkaista eikä kenestäkään muustakaan.
Emme käytä yhteystietoja pääsääntöisesti edes omassa markkinoinnissa !
Emme luovuta tietoja mihinkään, ainut poikkeus asiakkaan hoitotilanteet tapaturman tms sattuessa, silloin hoitohenkilökunnalle voidaan antaa henkilöstä ne tiedot mitkä meillä hänestä on.
Jos joku haluaa poistaa tietonsa rekisteristämme, laittaa vaan siitä pyynnön sähköpostilla niin poistamme. Muutoin tiedot säilyvät koneellamme noin 5-10 vuotta.
Jos haluat tarkastaa, mitä tietoja sinusta on rekisterissämme, laita tarkistuspyyntö sähköpostilla joko Minnan tai Einolan sähköpostiin, einola at einolantalli.fi.
Tietoja ei luovuteta muille ja käytämme myös harkintaa mitä tietoja kerrotaan henkilöäkunnalle, sairauksista on kuitenkin hyvä esimerkiksi opettajien olla perillä asiakkaan turvallisuuden ja hyvinvoinnin vuoksi.
Jos joku haluaa esiintyä leirillä jostakin syystä eri nimellä kuin mikä oikea nimi on (voi olla tilanteita että näin on parasta) tulee asiasta kertoa selkeästi jo ilmoittautumisen tai kyselyn täyttämisen yhteydessä, tällöin oikea nimi jää vain yrityksen omistajan Minnan tietoon. Viimeistään asia tulee tuoda Minnalle tiedoksi leirille saapumista edellisenä päivänä.
Samoin kilpailuihin voi ilmoittautua "taiteilijanimellä" jos ei halua omaa nimeään lähtölistoihin ja tuloslistoihin eli näkymään netissä mitenkään.
Lisätiedot näistä asioista Minna Mättölä 0400-778271