Ajankohtaista

2018 kesäleirit tulevat myyntiin tänään iltapäivällä

Ensi kesän leirit avataan varattavaksi tänään iltapäivällä. Olettehan netin äärellä ketkä varausta suunnittelevat. Vuosi sitten leirit varattiin suurimmalta osin loppuun kahdessa tunnissa, nyt vaarana että menevät vielä nopeammin.
Katso että varaat oikean leirin. Sovithan kavereiden kanssa jo etukäteen mikä leiri ja varaatte sen kaikki heti. Yhdellä varauksella vain yksi leiriläinen.

Leirit avataan numerojärjestyksessä 1 alkaen koska en teknisesti saa kaikkia auki yhtä aikaa. viive on noin minuutin per leiri kun saadaan kaikki järjestyksessä auki. Eli älä hätäile jos järjestelmä näyttää että loppukesän leirit jo heti täynnä, niitä ei vain vielä ole avattu.

Alaikärajat tarkoittaa ikää vuonna 2018 eli pääsee vaikka olisi syntynyt loppuvuodesta.

Muistathan että linkkien viikko-ohjelmat ovat vielä kesän -17 ohjelmia ja samoin leirien perässä olevat tekstit siellä 10 leirin jälkeen mitä lukee. Ne uusitaan viimeistään syyskuussa.

Etumaksu tulee maksuun lokakuussa ja myös ilmaisen lisätunnin saa kun maksaa etumaksun 31.10. mennessä. Leiri pysyy varattuna myös 50 € lokakuussa ja 50€ joulukuussa taktiikalla, mutta lisätuntia ei saa.
Loppumaksu maksetaan ensi vuonna noin 4 vko ennen leiriä.

Peruutusehdot:
Etumaksua 100 € ei palauteta, mutta leirin saa siirtää toiselle henkilölle ilman lisämaksua (samoin myöhemminkin).
Loppumaksusta palautetaan puolet jos peruu 21 pv ennen leirin alkua, loppumaksusta palautetaan 40 % jos peruu 14 pv ennen ja jos peruu 7 pv ennen niin loppumaksusta palautetaan 20 %. Alle 7 pv niin ei palautusta.

Muistahan merkitä varaukseesi monesko kesä sinulla on Einolassa peräkkäin, saat sen mukaisen alennuksen loppumaksusta. Alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Jos et saa varattua haluamaasi leiripaikkaa, voit joko varata toisen leirin ja jonottaa haluamaasi leiriin samalla tai vain jonottaa haluamaasi leiriin. Jonottaminen hoituu laittamalla Minnalle sähköpostia siitä mille leirille haluaa jonottaa.

Varausjärjestelmän pitäisi lähettää omaan sähköpostiisi vastaus että varaus on onnistunut. Joskus se ei lähetä tai osoite ollut väärin tms. Silloin voit kysyä Minnalta että tulihan varaus perille. Olisi kiva kun ette tekisi montaa päällekkäistä varausta. Järjestelmä näyttää kun paikkoja on jäljellä enää alle 5.
Muistathan laittaa varaukseen sen sähköpostin mihin lasku laitetaan ja kirjoita osoite huolellisesti.

Toivotaan työnantajilta ja opettajilta ymmärrystä netissä roikkumiseen keskellä päivää :)

Tervetuloa meille jälleen !