Ajankohtaista

Maksuohje viikonloppuleirille ja muita ohjeita

Jos sähköpostiisi ei tule laskua varaamastasi viikonloppuleiristä, tässä on varmuuden vuoksi maksuohje.
Varmista että olet varannut ensin ko leirin täältä kotisivujen varausjärjestelmästä. Muista painaa lähetä. Jos olet epävarma niin laita tekstiviesti Minnalle ja kysy onko varaus onnistunut 0400-778271.
Lähetämme kyllä laskut kaikille mutta välillä posti voi olla täynnä tai lasku joutua roskapostiin, osoite väärä tms.

Muisteluleirit tämän vuoden kesäleiriläisille maksaa 150 € alle 20v ja 170 € yli 20v leiriläisille.
Muuten viikonloppuleirit ovat alle 20v 170 € ja yli 20v 190 €.

Maksa leiri viimeistään 2 vko ennen tilille
fi51 5094 0020 026270
Saaja Einolan talli
Viestiin leiriläisen nimi ja leirin pvm tai muistiksen numero

Viikonloppuleirit alkavat perjantaina saapumisella noin klo 18 ja loppuvat sunnuntaina klo 15-16. Haemme Joensuun junasta klo 17.15 ja Hki junasta klo 18.50. Pois viemme juniin Joensuuhun päin klo 15.45 lähtevään ja Hki 17.12 lähtevään. Näihin juniin on ilmainen kuljetus.

Leiriin kuuluu 5 tuntia ratsastusta ja ensimmäinen tunti on perjantaina jo klo 19-21 (usein on 2 ryhmää). Ilmoita jos tulet omalla kyydillä etkä ehdi meille jo klo 19 mennessä. Viesti Minnalle 0400-778271
Jos et ehdi kovin ajoissa pe tänne, voit ratsastaa lauantaina 3 tuntia. Samoin jos joudut su lähtemään jo puolilta päivin niin sekin yleensä onnistuu ratsastamalla la enemmän.
Muistathan täyttää Kysely leiriläisille linkin kotisivuillamme, varsinkin jos tulet ekaa kertaa tai ruokavaliosi on muuttunut viime käynnistä. Erikoisruokavaliosta aina + 5 € lisämaksu viikonlopun hintaan.
On hyvä esittää etukäteen toive että millaisessa porukassa haluaa nukkua, isossa mökissä vai pienemmässä aitassa ja kenen kanssa. Majoitustiloissa on peitot ja tyynyt ja lakanoita voi lainata jos omat ei mahdu mukaan, mut ois kiva jos yleensä olisi omat lakanat. Muista ottaa riittävän monipuolisesti vaatteita mukaan. Viikonloppuleireillä saattaa olla kylpypaljuilta, mutta sitä ei luvata välttämättä.
Leirillä voi esittää toiveita tuntien ja muutoinkin leirin sisällöstä.
Alkusyksystä voi tuoda oman hevosen mukaan viikonloppuleirillekin jos haluaa, lokakuusta eteenpäin kysy erikseen onnistuuko. Leiri on saman hintainen omalla.

Tervetuloa leireilemään ja ihanaa syksyä kaikille !