Ajankohtaista

Leirille tulosta

Kesäleirille tulevat:
Muistathan että sunnuntaisin saavutaan Einolaan leirille 18-19.30 välillä. Ethän tule paljoa etuajassa. Majoituslista löytyy tallin seinältä ja leiriavustajat opastavat sinut oikeaan mökkiin.

JUNALTA HAETTAVAT: Viesti ehdottomasti Minnan puhelimeen 0400-778271 1-3 pv aikaisemmin (ei esim edellisellä viikolla, ei faceviestinä) ja viestiin nimet keitä haetaan ja että 19 vai 17.10 juna (17.10 juna tulee pohjoisesta ja silloin haetaan vain Joensuustapäin tulevat, Hki päin tulevat haetaan vain 18.46 junalta). Toki jos unohtaa laittaa klo ajan niin oletan että tulee 19 koska suurin osa tulee etelästä päin. Nimi tarvitaan sen takia että joskus kaverit ilmoittaa ristiin toisensa niin emme varaa turhaan liikaa autoja.

Muistathan että Minnan puhelimeen ei viestejä yöaikana. Jos pelkää ettei aamulla muista jotain tärkeää asiaa ja siksi viestittävä yöllä niin ne viestit sitten Facen kautta.
Sähköpostia emme välttämättä lue joka hetki eli sähkopostiin vain ei niin kiireelliset asiat, eikä varsinkaan mitään junaltahakuja sinne.

Jos leirille tuonti myöhästyy tuosta klo 19.30 ajasta niin yhteys Minnaan 0400-778271 viestillä tai soittaen. Kokoonnumme 19.30 talon kuistille avaamaan leiriä.
Jos leiriläinen sairastuu juuri ennen leiriä, kannattaa soittaa ja neuvotella leirin siirrosta toiselle viikolle, pyrimme olemaan joustavia.
Varmistathan että olette maksaneet leirin loppumaksun, siitä on laitettu muistutukset sähköpostilla 1-6 leireille, 7-10 lähetän tässä viikon kuluessa. Katso myös roskaposti jos et löydä. Loppumaksu erääntyy n 2 vko ennen leirin alkua.

Olettehan muistaneet täyttää netissä "kysely leiriläisille" linkin ? Sen voi täyttää uudestaankin jos uutta ilmoitettavaa vaikka ruokailun suhteen.
Täällä kotisivuilla on myös leirikirje joka on hyvä lukea, löytyy leirit kohdasta.

TERVETULOA EINOLAAN KESÄLEIRILLE !