Ajankohtaista

Tiedote Ponikerhoon ilmoittautuneille

TERVETULOA PONIKERHOON Einolan talli kevät 2015

Annathan yhteyspuhelinnumeron ohjaajille heti aluksi
Valitkaa lauantain tai tiistain ryhmä vastaisuudeksi
Kerhosta vastaa harrasteohjaajaharjoittelijat Roosa Kiljunen ja Hanne Kokkonen
Kerrothan ohjaajille (tai Minna 0400-778271) jos lapsellasi on joku perussairaus tms mikä meidän on hyvä tietää.
Ruokaa kerhossa ei tarjota. Juomapullo voi olla hyvä olla mukana.
Huomioithan että lapset on ohjaajien valvonnassa vain 75 minuuttia, joten varsinkin nuoremmat lapset on hyvä hakea heti kun kerho päättyy.
Tallilla on tapaturmavakuutus asiakkaille.
Ponien hoito ja talutus tapahtuu varmuuden vuoksi kypärä päässä, meiltä saa kypäriä lainaan, mutta pieniä kypäriä on vain reilut 10 kpl, eli omia kypäriä on hyvä tuoda mukaan ja myös pyöräilykypärää tms voi käyttää halutessaan.

Kerho kokoontuu 10 kertaa kevään aikana:
- Lauantain ryhmä LA klo 14-15.15
- Tiistain ryhmä TI 17.30-18.45
LA ryhmän kerrat 14.3.-23.5. (pääsiäisenä 4.4. ei ole kerhoa)
Poikkeusaika 28.3. kerho on jo klo 12 koska to alkeistuntien korvauspäivä silloin aamupv!
TI kerrat 17.3.-19.5.

Jos et pääse joku kerta lauantain ryhmään, voit tulla tiistain ryhmään korvaamaan jos haluat. Lauantain ryhmään ei mielellään oteta korvaamaan kun se tulee olemaan niin täynnä.
HUOMIO: POISSAOLOJA KERHOSTA EI TARVITSE ETUKÄTEEN ILMOITTAA! Me laitamme kyllä ylös ketkä milloinkin käyvät, mutta ei haittaa vaikka lapsi olisi välillä poissa.
Toisella viikolla voi vielä tulla kerhoon uutena mukaan, sen jälkeen emme ota uusia ihmisiä lauantain ryhmään, tiistain ryhmään voi liittyä vielä myöhemminkin uudet.

Maksu: koko kevät 40 € tilille FI 51 5094 0020 0262 70. Einolan talli. Viestiksi lapsen nimi ja ponikerho. Maksa viimeistään 30.3.
Jos haluat maksaa kerrat irtokertoina, niin varaa raha käteisellä mukaan 6 € kerta ja anna raha ohjaajille (Roosa ja Hanne).

Kerhon tarkoitus on tutustuttaa lapsia hevosharrastukseen ja turvalliseen toimimiseen tallilla. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, kerho on tarkoitettu myös ihan uusille hevosista kiinnostuneille lapsille. Tarvittaessa jaamme lapsia ryhmiin kokemus ja ikä huomioiden. Kerhossa on myös muutakin liikunnallista toimintaa heppajuttujen lisäksi. Teoriajutut pyritään pitämään lyhyinä tietoiskuina ja lähinnä näyttämisen kautta opetellaan itse tekemään asioita. Ja ponin silittelyllekin varataan aikaa :)

Kurssin lopussa saa halukkaat suorittaa Suomen Ratsastajainliiton minihoitomerkin, merkin (pinssi ja diplomi) saa sitten lunastaa itselleen 8 € hintaan. Merkkikoe on käytännön hoitotilanne + varusteiden ja hoitovälineiden tunnistustehtävä. Merkkikokeen voi tehdä joko ti 19.5. tai la 23.5. (kesällä tarvittaessa kolmas mahdollisuus).

TERVETULOA HEVOSTEN MAAILMAAN !