Ajankohtaista

Kesän 2015 leirit varattavissa

Nyt näet ensi kesän leirit kotisivuiltamme leirit -kohdasta ja Varaa leiri kohdassa pääset varailemaan niitä.

Viikko-ohjelmat tulevat sivuille vasta noin kuukauden päästä, mutta entisiä ohjelmia vastaavia ne tulee pitkälti olemaan. Ratsastussuunnitus jätetään pois ensi kesän ohjelmista aika loppuunkaluttuna ja keksimme uutta sisältöä.

Nyt kesäleiri-sivun alareunassa on tekstejä koskien 2014 kesää (mm 10 leiriä), älä välitä niistä, ne poistetaan kohtapuolin ja korvataan tulevan kesän tiedotteilla.

Tulevana kesänä osa leireistä loppuu ja torstaina tai perjantaina, lauantaihin asti jatkuu vain 1, 4, 7 ja 9 leirit.
Saapuminen on kaikille leireille edelleen sunnuntai-iltana ja lähtöpäivä jos on to tai pe, niin viimeisenä päivänä on kahdet ratsastukset vielä, eli vain yksi ratsastus vähemmän kuin la asti kestävillä leireillä.

Ikärajoja on hieman muutettu.

Uutuutena 10 leiri on nyt Äiti - Lapsi leiri, toki voi tulla vaikka kummilapsen kanssa. Tuolle leirille voi tulla myös ilman lasta. Siinä aikuiset ja yli 15v maksavat 340 €, 7-14v 300 € ja 3-6v 200 €. Lisäksi on tarjous aikuinen ja 2 samassa taloudessa asuvaa lasta yht. 750 €!
Teholeiri on jätetty pois kokonaan, 9 valkkaleiri on hyvin samanlainen.

Omalla hevosella tulijat saavat 1 ja 9 leireistä alennusta -50 € (ei useita päälekkäisiä alennuksia). Muilla leireillä omalla hevosella on hinta sama ja hevosen ruuat sisältyy aina hintaan.

Muistathan vakioasiakkaan edut, eli kolmas peräkkäinen kesä loppumaksusta -5 %, 4. kesä -10 % ja viides tai useampi kesä -15 % loppumaksusta. Kun tulet kymmenettä kesää peräkkäin saat koko leirin puoleen hintaan :)