Ajankohtaista

Pikku uutisia

Maanantaina Einolassa aloitti uusi tallityöntekijä Veera Viinanen oppisopimustyösuhteen. Jennin vakituisen sopimus päättyi kuun vaihteeseen, mutta Jenni jatkaa jossainmäärin tuntityöntekijänä, varsinkin opetustöiden osalta.

Kesän aikana Einolasta on myyty pois hevoset Toivo, Wado, Finaal ja Choko. Bisse siirtyy hyvässä kunnossa eläkkeelle 15.8. ja muuttaa Jennille pieneen talliin.

Lisa on palannut tuntitöihin tällä viikolla, Lucky varsa on nyt 1,5 kk vanha ja pärjää tunnin verran ilman emäänsä. Jos ratsastat Lisalla tunnilla niin pyydä työntekijää auttamaan satuloinnissa ja satula riisutaan ulkona ennen karsinaan takaisin vientiä.

Rica (Aqua Marin kouluori) ja Leeti (Lissabon esteori) on kantavia ja varsovat ensi kesänä, Rosa on vieläkin astutettavana. Leetikin on käynyt tunneilla ja toiminut hyvin.

Pinkki 5v on ollut todella kiltti ja hieno koko kesän, loppukesästä mennyt jo "tavallisillakin" tuntiratsastajilla. Stara on ollut muutamalla tunnilla ja ensi talvena pikkuhiljaa alkaa sekin käymään tunneilla. Ritarilla ratsastetaan pari kertaa viikossa, koska se kasvaa vieläkin ja isokokoisena hevosena sitä näin 4v säästellään vielä osin.

Huomenna 8.8. tallille tulee uusi tuntiponi Minni (Russ-NF risteytys) 9v. säkä reilu 130 cm, tamma hyppää hyvin. POni tulee puoliksi tallin omistukseen ja puoliksi yksityiseksi. Etsimme myös uusia tuntihevosia ja joitakin tämänhetkisiä tullaan vielä myymään tai muutama saattaa lähteä ylläpitoonkin.

Kesäleirit loppuvat 9.8. ja 15.8. alkaa heti viikonloppuleirit. Syksyn tunnit alkaa TI 12.8.
Kesän rästitunnit tulee ratsastaa 31.8. mennessä syksyn tyhjiksi jääneillä tai perumispaikoilla.