Ajankohtaista

Syksyn 2022 leirit nyt varattavissa

Leirien varauskalenteriin on lisätty nyt syksyn leirit, niin viikonloppuleirit kuin myös syyslomat ja itsenäisyyspäivän leiri. To-su syyslomia voidaan pitää millä viikoilla vain, nyt arvioitu että ne olisivat viikoilla 41 ja 42.
Kesäleirien muisteluleirit alkavat 26.8. eteenpäin 1 muistiksella. Voit varata jo nyt muistiksen jos haluat varmistaa että mahdut viikonlopulle. Viikonloppuleireille otetaan elokuussa 14 hlöä ja syyskuusta eteenpäin korkeintaan 12 hlöä. Muistikset on halvempia kesän leiriläisille, jos varaat leirin viimeistään 30 pv sisällä kesäleirisi päättymisestä ! Tämä sen takia että voimme tarjota paremmin leiripaikkoja muille, jos muistislaisia ei ole tulossa niin montaa että leiri täyttyy.
Syksyn viikonloppuja voi siis varata muutkin kuin kesän leiriläiset !
Hinta viikonlopuista on nuorille 250 € (alle 20v.) ja Aikuisille 270 €. Leiri sisältää 5 t ratsastusta ja täyden ylöspidon majoituksineen.
Muistikset on 230 € nuorille ja 250 € aikuisille, ja tämä koskee siis niitä jotka ovat olleet ko leirillä kesällä ja varaavat ajoissa muistiksen, voit varata vaikka jo nyt.
Syksyn leireillä opettavat Hanne ja Veera.
Ei-ratsastavan leiriläisen hinta on 140 € aikuiset ja 120 € nuoret.
Viikonloppuleireille minimiryhmän koko on 4 hlöä, joskus saatamme sopia 1-3 hlön tulon Einolaan ja silloin opetustunteihin tulee pienryhmälisä, yleensä vähintään 20 € / t / leiripoppoo (jos 2 hlöä niin molemmat maksaa 10 per opetustunti jos 2 hlö ryhmä).
Einolaan voi tulla myös aloittelevat ratsastajat. Jos tarvitset taluttajaa, sovi asia etukäteen ellei perheenjäsen voi toimia taluttajana. Talutuksesta tulee lisämaksu 10 € / tunti.
Varaa jo nyt mukavaa odotettavaa syksylle - Tervetuloa Einolaan !