Ajankohtaista

Kesän ratsastuksista

Kesätunneille on enää muutama paikka vapaana, Ma 17 yksi ja ke 17 yksi, lisäksi to 30 min alkeistunneille mahtuu 2-3 lasta.
To olisi heinäkuulle tarjolla aikuisten alkeisryhmä 5 kertaa mikäli ryhmä saadaan kasaan.
Kesälle on tulossa la-su satunnaisille ratsastajille mahdollisuus tulla tunnille, lähinnä parittomien viikkojen viikonloppuna, jolloin Inka opettaa. Tämä palvelee niin "turisteja" kuin myös niitä jotka eivät välitä ottaa vakiotuntia kesäksi mutta haluaisi muutaman kerran käydä.
Kesän viikonloppuvuokraus toteutuu muutamien heppojen kanssa noin 6 kerran osalta, lisätietoja ensi viikolla.
Kevään tunnit päättyvät 6.6. ja huhtikuun loppuun mennessä syntyneet rästit tulee ratsastaa 6.6. mennessä. 1.5.-6.6. välillä syntyneet rästit saa ratsastaa kesäkuun loppuun asti.
Jos sinulla / lapsellasi on nyt ollut 10 kortti (tai lisätuntikymppikortti) muista ilmoittaa 6.6. tilanne kortin suhteen, eli jääkö kertoja tai onko mennyt jo seuraavan kortin puolelle. Tsekataan menetkö ne kesällä vai siirrätkö elokuulle. Jos et tiedä tilannetta niin kerro sekin, yritetään yhdessä päästä selvyyteen. Tuntilistoista sitten lasken viimekädessä. Tämän työläisyyden takia suositaan kausikorttia taloudellisena houkutteena, jotta mahdollisimman moni käyttää sitä, tulee siis ratsastajalle halvemmaksi.
Kesätunnit pyörii 7.6.-5.8. ja ma-ti tunteja ei ole vko 27 ja ke-to tunteja ei ole vko 25 (juhannusvko).
Syksyn tunnit tulee myyntiin 1.7. ja silloin 2 vko ajan on etuoikeus omaan tämän talviseen vakiotuntiin. Toki voi kysyä muutakin jos muita paikkoja vapautuu. Erityisesti kannattaa miettiä siirtyykö 30 min ryhmästä silloin 45 ryhmään tai 45 min ryhmästä 60 min ryhmään. Muutoin siirrot eivät ole niin tärkeitä, koska osaavammillahan koko ryhmä menee eteenpäin ja harvemmin vain yksi edistyy 🙂 Syksyn tunnit alkaa 16.8. (hevosilla 10 vrk loma siinä välissä, jolloin kyllä saatetaan järjestää joitakin yksityistunteja)
Mukavaa kesää kaikille ratsastajille 🙂