Ajankohtaista

Tiedotus ratsastajille

Maksuohjeisiin lisätty lauantai kun se oli jäänyt pois. Ensimmäinen summa on Ratsu-Karjalan (SRL) jäsenille (voit liittyä ilmoittautumalla Virpi Uznanski
) ja toinen hinta on ei-jäsenille.
Kausikortin lisäksi on alkeistunneille laitettu toinen vaihtoehto eli maksaa 10-kortilla (tai 5-kortilla).
Omalla hevosella saa koko kausikortista 150 € alennuksen ja ½ kortista / 10-kortista 70 € alennuksen (60-75 min tunnit).
Syksyn kausi loppuu tämän vko sunnuntaina ja kevätkausi alkaa saman tien 11.1. Kaikki tunnit jatkuu automaattisesti jos ei perunut tuntiaan 15.12. mennessä.
Syyskauden rästejä saa ratsastaa tammikuun loppuun asti.
Ensi viikolla kysytään uudestaan vakiohevostoiveet ja ne on hyvä miettiä valmiiksi. Kirjoita ne erilliseen listaan selkeästi ja nätisti omalle rivilleen. Ensin 4-7 mieluisinta (ekana kaikista mieluisin) ja sit sulkuihin niitä hevosia mitä haluaisit kokeilla. Kaikki ne millä et ole ennen ratsastanut täytyy laittaa sulkuihin eikä niin että aloitat listan niillä (ei koske todella osaavia ratsastajia). Vanhemmat HUOMIO, kysyttehän pienemmiltä lapsilta heidän ponitoiveet ja kirjoitatte ne listaan.
Jatkossa voi sitten pyytää aina tuntilistaan nimen perään hevosesta seuraavaksi kerraksi jos haluaa, mutta tämä "päätoivelista" on oltava kuitenkin, tarvittaessa voit lisätä sinne kommentin että haluat mennä mahd paljon eri hevosilla. Suosittelen kuitenkin että ratsastaisit 3-4 eri hevosella vain pääasiassa, silloin on helpompi lyötää yhteys hevoseen ja päästä kehittymään kun on tuttu ratsu.
Muista pakkasrajat -20-22 yleinen, -18 alkeisjatko ja -15 alkeis.
Muutamia vakiotuntipaikkoja / irtotunteja on vapaana, kysy Minnalta 0400-778271.
Mukavaa tammikuuta !