Ajankohtaista

Tulossa kesäleirille?

Hei yli puolella leirille tulijoista puuttuu kyselyn lähettäminen, eli jos et ole varma oletko täyttänyt sen kotisivuillamme niin tee se nyt, ei haittaa vaikka tulisi toiseen kertaan :)
Mene siis kotisivuillemme ja leirit kohtaan ja valitse siitä linkki kysely leiriläiselle ja muista siellä valita oma leirisi ennenkuin täytät muut kohdat. Erityisen tärkeää on täyttää erityistoiveet, majoitustoiveet (kuinka isolla porukalla halaisit nukkua ja kenen kanssa jos on kavereita tulossa)ja ruokarajoitteet ja muut rajoitteet tai sairaudet. Olisi tärkeää tehdä tämä uudestaan vaikka olisitkin ollut ennenkin meillä. Toki Minna päättää majoitukset jos toiveet menee pahasti ristiin tai ei muuten ole toteutettavissa, mutta aina hyvä kertoa toiveet.
Muistatha varmistaa että leirimaksusi on maksettu leirin alkaessa. Ratsastusosuus tulee maksaa viimeistään leirin alkamispäivänä. Voit myös tuoda rahan tänne tullessasi tai vanhemmat voivat maksaa tilille laskun viimeisen osan ja jos on joku muu pankki kuin op niin kuva maksusta Minnalle tai lapsi voi näyttää kuitin omalta puhelimeltaan myös. JOs haluaa maksaa maksun paria päivää aikaisemmin niin silloin kuittia ei tarvita.
Muistathan laittaa tekstiviestin Minnalle 0400-778271 jos sinut pitää hakea klo 19 Junalta (tai Joensuun junalta jo aikaisemmin) laita viesti vain puhelinviestiuä (whatsap on Minnalle yksityiskäytössä ja faceviestit hukkuvat viestitulvaan, eli kaikki vain tuohon numeroon) ja viesti tulee laittaa 2-5 pv ennen leirin alkamista, jos laitat jo nyt viestiä loppukesän leiristä niin viesti hukkuu. On kätevintä kun haettavat pystyy laskemaan helposti puhelimesta :)
Jos tulet omalla kyydillä niin tähtää tuleminen klo 18-19.30 välille. Jos on välttämätöntä niin voit saapua jo klo 17 jälkeen, mutta varmuudella pääset majoittumaan mökkeihin ehkä vasta klo 18, eli ei kannata kiirehtiä.
Etelän juna siis Imatralla vähän ennen 19 ja poislähtö noin klo 17.10 lähtevään junaan.
Tervetuloa meille !