Ajankohtaista

Muutamia poneja tarjolla ylläpitoon / myyntiin

Meillä on liikaa hevosia talveksi ja hyvää ylläpitopaikkaa etsii neljä ponia/hevosta. Osa voidaan myös myydä tai vaihtaa isompaan ratsuhevoseen (noin 155-170 cm) voimme maksaa väliä hyvään ja terveeseen hevoseen. Lähinnä pv tai risteytys kiinnostaa. Nämä ylläpitoon annettavat on terveitä ja kilttejä hoitaa, kengittää, kuljettaa yms käsitellä, tarkemmin hevosten kohdalla. Erityisesti varmista että tallin heinäasiat on kunnossa ja sinulla on hevoselle aikaa. Etsitään yksityisiä talvikoteja näille eli ei asiakastoimintaan. Nämä kyllä sopivat myös pelkäksi pihattokaveriksikin jos olet sellaista vailla.
1. Hattis 6v vuonohevosruuna 143 cm. Soveltuu monipuoliseen käyttöön ja ollut jo myös tuntikaytössä ja maastossakin käyty. Ei säpsy tms mutta laukkaan lähtö voi olla pikkuisen hypähtävää. Täysin terve. Herttainen hoitaa. pari kertaa vuodessa on takaosa hierottu, pitkällä tauolla voi vetää takareisiä jumiin. Mitään muuta sanottavaa ei löydy eikä tuokaan kai ongelma. Hyvä rakenne, I p näyttelyistä. Etsii ikänsä puolesta melko osaavaa ratsastajaa, ikä vähintään 14v. Hinta 4500 jos haluaa ostaa tämän, ylläpito ilmainen mutta hevosta käydään katsomassa talven aikana jotta varmistetaan että kaikki ok ylläpitopaikassa.
2. Roni ristytysruuna 5v 154 cm. Ihana työtelijäs nuori ponin ja hevosen risteytys. Ei mielellään myydä koska tästä tulee erittäin kiva tuntihevonen ja onkin käynyt jo tunneilla. Lähinnä siis talveksi ylläpitopaikkaa etsii ja jos kiva löydetään niin saattaa saada ylläpitoon seuraavaksikin talveksi. Tummanpunaruunikko ja läsi.
Helppo ja mutkaton, rohkea hevonen. Annetaan fiksuihin käsiin ja yli 14v ratsastajalle. Menty myös maastossa.
3. Allu 14v welsh B ruuna 124 cm osaavalle pienelle ratsastajalle tai seuraponiksi. Erittäin kaunis ja kiltti poni. Säikkyy välillä satulavyön kiristämistä, siksi hankala pikkulapsille, mutta yli 10v osaavilla on ok. Tarkemmin ponin kotkotuksista puhelimitse jos poni kiinnostaa. Ratsastaessa poni on täysin varma ja toimiva vaikkakin pikkasen reipas, kuin myös muussa taluttelu yms käsittelyssä voi aivan pikkulapsikin touhuta tämän kanssa. Allun hinta 2000 jos haluaa ostaa.
4. Hartsa 6v ratsuponi. Jännittää ratsastajaa ja pyrkii juoksemaan alta pois, ei sovellu tälläisenään suoraan kuin oikeasti osaavan ja pehmeän ratsastajan hyppysiin. Ei anneta lasten käyttöön. Lähinnä jännittyy jos ratsastaja ei osaa pitää istuntaansa rauhallisena. Mielellään tämä myytäisi koska ei tule välttämättä soveltumaan koskaan / kovin pikaisesti ratsastuskoulun käyttöön. Ei pukita eikä hypi pystyyn, menee vaan ratsastajan alla jännittyneesti. Osaavalla rarsastajalla pystyy rentoutumaan. Muuten aivan uskomattoman kiltti ja kiva poni. Tälle olisi ihanaa saada ymmärtäväinen koti <3 HInta 3000 / vaihto isompaan.
Mikäli kiinnostuit jostakusta ota yhteyttä Minnaan 0400-778271 (lasten osalta mieluummin vanhemmat voivat soittaa)
Ylläpitoaika mieluiten syyskuusta huhti/toukokuulle, mutta muutakin voi ehdottaa ja sopimukseen tulee 2 kk irtisanomisaika joka turvaa hevosen palautusoikeuden jos homma ei syystä tai toisesta toimikaan. Tämä on hyvä tapa kokeilla hevosen omistamista, vaikka aina omistajalla pikku huoli hevosen hyvinvoinnista onkin.