Ajankohtaista

Siirrymme käyttämään VIITENUMEROITA

Jokaiselle vakiotuntiratsastajalle tuli nyt oma henkilökohtainen viitenumero ja sillä maksetaan kaikki ko ihmisen ratsastukset (vakiotunnit, lisätunnit, heppavuokrat, maneesivuokrat) ja sama viite on käytössä myös edelleen ensi vuonna. Löydät viitenumeron FB tuntirats ryhmästä. Jos et ole Facessa niin kysy Minnalta viitenumerosi.
Jos ehdit jo maksaa viestiä käyttäen niin ei haittaa, mutta jatkossa käytä viitettä, ja ei siis laiteta mitään viestiä ja ei haittaa vaikka joku muu maksaisi ratsastuksen, viite ohjaa sen oikealle ihmiselle oli maksaja kuka vain.
Myös syksyn leirilaskut ensi kesän leireistä lähtee syyskuun alussa sähköposteihin niin että yksi leiri maksetaan samalla kirjeessä ilmoitetulla viitteellä kolmessa osassa (tai vaikka viidessä osassa)ja jälleen maksajana voi olla kuka vain.
HUOMIO:
Jussin valkat Viite 2600
Varustemyynti Viite 2040
Rehumyynti Viite 2150
JOKAINEN käyttää näitä samoja viitteitä kun maksat näitä asioita ! Näissä tulisi mielellään maksajan olla sama kuin ostaja, jos joku ihan muun niminen maksaa valkan tai tuotteen, niin sit voi tehdä vanhalla keinolla eli käyttää viestiä. Mutta suurin osa maksaa itse nämä niin silloin homma toimii hyvin näillä yhteisillä viitteillä. Ja huomioi että rehuja ja muita hevostarvikeliikkeen ostoja ei maksata samalla kertaa koska näin samalla saamme eroteltua maksut eri alv luokkiin.
Jos sinulla on kysyttävää niin laita Minnalle viestiä.
Syksyn Viikonloppuleirit maksetaan vielä viestillisillä maksuilla, kesäleirit viitteillä, ja 1.9. alkaen ruvetaan kesäleirikirjeitä laittaa s-postiin.