Ajankohtaista

Korona aiheuttaa epätietoisuutta leiritoimintaan

Nykyinen virustilanne mietityttää ihmisiä ja myös toki yrittäjää, siitä kuitenkin lähdemme että uskomme tilanteen helpottavat ennen kesää ja että leirit pystymme järjestämään normaalisti ja erityisesti kun huomioimme että leirille tulevat vain täysin terveet ihmiset.
Jo nyt tässä opettelemme parempaa käsihygieniaa ja mietin hajautetumpaa majoitusta yms.
Toivon että ihmiset maksavat leirien osamaksut ja luottavat että saavat vastineen rahoilleen, ensisijaisesti sen kesäleirin minkä ovat varanneet, toissijaisesti siirretyn leirin tai selvitän myös mitä liiketoiminnan keskeytymisvakuutukseni korvaa jos tosiaan tilanne jatkuisi pahana kesälläkin, mitä ei pidetä kuitenkaan todennäköisenä !
Olen ollut asiakkaiden luottamuksen arvoinen jo yli 30 vuotta ja aijon olla sitä edelleen. Ei mennä paniikkiin vaan muistetaan että elämä jatkuu viruksen jälkeenkin.
Seurataan tilannetta ja päivitän uudestaan kun olen itse enemmän kartalla asioissa ja toisaalta nähdään mitä tuleman pitää.
Meillä sattui tähän väliin sopivasti muutenkin kuukauden jakso ilman leirejä, kun mun piti lomailla. Nyt lomat piti unohtaa ja täällä ollaan valmiudessa kun hevoset on hoidettava viruksista huolimatta. Huhtikuun leirit joudutaan mitä ilmeisimmin perumaan, olen heihin yhteydessä 1-2 viikon kuluessa. Olen jo miettinyt että Pääsiäisleirin voisi siirtää syyslomalle, tai miten nyt sitten ihmiset haluaa.
Tsemppiä kaikille !